Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Czarna Tekstura

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

he teraz troche was ponękam z pytaniami nie wiem jak naprawić model gr2 w którym kawaełek tekstury jest czarny ktoś sie ty moze zna na 3ds max tak wygląda mój problem i chciał bym się nauczyć jak go naprawiać samemu

+ czasami kiedy 2 gr2 viewer obracam model zaczyna robić się ciemny czarny ktoś wie jak to naprawić

1377948224-U891712.jpg

Opublikowano

Którą wersję 3 maxa masz i w którym oknie pojawia Ci się czarna tekstura? W głównym podglądowym? Nie widać siatki?

+ czasami kiedy 2 gr2 viewer obracam model zaczyna robić się ciemny czarny ktoś wie jak to naprawić

"Wrodzony" błąd granny. Chyba każdy tak ma. Po prostu ten malutki programik jest za słaby, by z duża prędkością wychwytywać informacje o dokumencie.

Opublikowano

Którą wersję 3 maxa masz i w którym oknie pojawia Ci się czarna tekstura? W głównym podglądowym? Nie widać siatki?

"Wrodzony" błąd granny. Chyba każdy tak ma. Po prostu ten malutki programik jest za słaby, by z duża prędkością wychwytywać informacje o dokumencie.

mam 3dmax 2007 zawsze kiedy cos obraviam daje alt +w i tam mam czarną teksture

Wątpie ze to błąd grany bo podesłałem te pliki jednej osobie i zrobiła je ze były normalnie przy obracaniu nie robiły się czarne

Opublikowano

Hm, to ja nie wiem. Mi osobiście tez tak się czasami robi właśnie na 7. Wiesz, to jest tak, że ty widzisz czarne tło,ale w rzeczywistości go nie ma po zapisie.

no właśnie nie wiem sprawdzę jak to w grze będzie wyglądać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...